duminică, septembrie 20

despre renuntare (I)

stripper - folosit in sens de gay, homo, pervers, straight


Paul , the stripper

Paul era un tanar de 20 si ceva de ani ,ce locuia intr-o casa mare , impreuna cu prietenul sau din copilarie .
Deoarece aveau nevoie de bani , cei doi s-au gandit sa o inchirieze
Chiriasi nu s-au lasat asteptatisi au sosit imediat in persoana unui om avut si servitorii acestuia. Seful servitorilorera un baiat de vreo 14 ani, insa de o statura impresionanta. Era rapid si nu vorbea mult , insa cand vorbea sau comanda ceva, our si simplu tuna.
Lui Paul ii era frica de el . Odata , nu la mult timp de cand se instalase in casa , Paul l-a suparat la culme pe acesta. TREMURAND DE FRICA, Paul s-a ascuns intre lazi si haine . Uriasul la prins pe Paul . In ochii lui Paul se citea spaima.
Uriasul a tras hainele de pe Paul, si-a deshis pantalonii , si-a scos la iveala scula uriasa si a inceput sa ii foloseaca gaura lui Paul . Rapid si cu multa putere .
Galagia iscata a inceput sa atraga mai intai servitori , apoi curiosi . Rezultatul a fost plecarea chiriasilor si ducerea lui Paul, perveritul la clubul de stripperi.

Lui Paul nu ii placea noua sa viata , deoacece nu era deloc placut sa traiesti printre striperii . Si , mai mult , toti striperii il doreau ca partener, Si ii faceau tot felul de mizerii. Paul si-ar fi dorit o viata normala.
Paul a incercat sa fuga de cateva ori de la striperii. Insa fara succes. De fiecare data stripperi l-au prins si l-au adus inapoi. De cateva ori l-au legat si cu lanturi pentru a fi siguri ca nu are nici un prilej sa o stearga. Printre stripperi traiau de la baieti tineri pana la batrani , cu scule si gauri de toate dimensiunile . Insa Paul devenise pReferatul tuturor pentru activitati de relaxare, poate asta si din cauza ca lui ii facea sila .
Si asa au trecut multi ani , iar Paul tot in miljocul stipperilor a ramas. Avea deja trecut de 40 , se ingrasase bine de tot si era de nerecunoscut cand reusit sa fuga din nou . De data asta , stripperi fie nu au observat destul timp ca Paul lipsea fie ca nu mai erau asa interesati ca Paul lipsea ca sa porneasca cu mic si mare in urmarirea lui, sau fie soarta ii oferea lui Paul libertatea .

Dupa ce a alergat pe strazi cateva ore. Paul nu stia incotr-o sa o ia. Unde sa se duca? Casa aceea mare, de demult nu mai exista. Bani nu avea, iar ideaa de a traii pe strazi nu ii suradea. Sa se intoarca la stripperi . Acolo avea macar un pat si asigurata o masa. Era transpirat. S-a asezat pe o banca, la un bar .

A. tocmai se pregatea sa inchida barul si sa se intoarca acasa cand l-a vazut pe Paul. Au intrat in vorba . A. era o tanara devreo 20 si un picut de ani, studenta la o facultate din oras. Locuia cu chirie intr-o casa impreuna cu proprietara si inca vreo 6 fete (si uneori "prietenii" acestora - de toate felurile si toate culorile). Paul, fericit ca a resit sa gaseasca pe cineva care sa fie putin interesat de soarta lui si care ii asculte povestea i-a povestit cine era , pe unde o fost si peripetiile sale. A. auzise si inainte despre striperi , dar nu intalnise inca vreunul.
I-a ascultat povestea lui Paul si s-a hotarat sa ii acorde o mana de ajutor.
A terminat de facut curat, a inchis barul si l-a luat pe Paul cu ea. Nu stia ce va spune gazda , dar era convinsa ca nu o sa il dea afara , cel putin pentru o noapte pe Paul.
AU INTRAT IN CASA. Celeate fete dormeau deja. Proprietara s-a burzuluit putin , Paul a vrut sa plece , dar A. l-a pus in patul sau , ea urmand sa doarma in alta parte si a stins lumina.
Se parea ca proprietarei i-a placut in cele din urma de Paul deoarece i-a permis sa mai ramana o noapte , sa jucat cu fata lui plinuta si cu colacii de pe piept, i-a turtit nasul si i-a oferit acestuia prima partida de harjoleala cu o femeie. Si i-a mai spus ce in schimbul sumei de 100dinari pe luna poate ramane acolo. Si ca ii va acorda si bonusuri pentru acesta suma.

Pentru Paul , in conditiile in care nu avea de lucru 100dinari era mult . Foarte mult . Si daca gasea de lucru , tot mult ii se parea (tot salariul pe o luna).
Asa ca Paul s-a tot gandit si a decis ca, in cele din urma ar fi mai bine sa se intoarca la stripperi.

Era deja obosit, RENUNTASE ...

Niciun comentariu: